The Fabulous Shaker Boys | Shaker huren
10657
page-template-default,page,page-id-10657,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.4,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Onze Diensten

The Fabulous Shaker Boys

The Fabulous Shaker Boys is dé partij voor cocktailcatering en is in 2002 als eerste in Nederland gestart met het professioneel shaken van cocktails. Wij hebben hierdoor veel ervaring in cocktailcatering en zijn jaarlijks op meer dan 400 evenementen vertegenwoordigd. Zo kun je bij The Fabulous Shaker Boys terecht voor het shaken op locatie. We regelen de bar, het barpersoneel,de  ingrediënten en natuurlijk de drank. Dit doen wij voor kleine en grote evenementen. Moeiteloos wordt de organisatie van grote evenementen van begin tot eind verzorgd door The Fabulous Shaker Boys, zodat u slechts met één aanspreekpunt hoeft te werken.

 

Ook voor workshops ben je bij The Fabulous Shaker Boys aan het goede adres. In twee uur leer je de ins en outs van het cocktail shaken van een professionele cocktailshaker. Onder leiding van één van onze ervaren trainers leer je alle mix technieken en bar-terminologie. Naast het maken van cocktails en het geven van cocktailworkshops op elk gewenste locatie, kunnen The Fabulous Shaker Boys ook een chique diner in combinatie met een cocktailworkshop verzorgen op een aantal top locaties in Amsterdam.

COCKTAIL SHAKERS OP LOCATIE

The Fabulous Shaker Boys zijn constant bezig om hun passie en professionele kennis te gebruiken om unieke cocktailervaringen op welke locatie dan ook te creëren. Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. The Fabulous Shaker Boys bieden totaalpakketten aan voor onze service, inclusief bar, glaswerk, professionele en representatieve bartenders en de beste ingrediënten en dranken.

 

Door onze persoonlijke inzet, service en gedegen voorbereiding van elk evenement waar wij deel vanuit maken kunt u met The Fabulous Shaker Boys altijd uitgaan van een succesvol evenement.

NEEM NU CONTACT OP
WORKSHOP EN DINER

Naast het maken van cocktails en het geven van cocktailworkshops op elk gewenste locatie, kunnen The Fabulous Shaker Boys ook een chique diner in combinatie met een cocktailworkshop verzorgen op een aantal top locaties in Amsterdam.

 

The Fabulous Shaker Boys onderhoudt goede contacten met toplocaties in Amsterdam. Met groepen variërend van 20 tot 100 personen kunt u genieten van het cocktailworkshop/diner arrangement op de locatie die u het meest geschikt acht. Zodra u binnenkomt, wordt u begroet met een welkomstcocktail en zult u in de daaropvolgende twee uur een glimp opvangen van het leven als echte cocktailshaker. In deze twee uur heeft u toegang tot alle basisinformatie om een cocktail te maken en wordt u ondergedompeld in de cocktailcultuur. Vervolgens kunt u samen met uw gezelschap in een ontspannen sfeer genieten van een voortreffelijk diner naar keuze, variërend van drie- tot vijfgangen.

NEEM NU CONTACT OP
THUIS SHAKEN

Er is niets leuker dan tijdens een verjaardag, feestje of borrel uw gasten te trakteren op een heerlijke cocktail. The Fabulous Shaker Boys bieden u daarom de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs een full service bar te huren! Cocktails at Home is een vast pakket bestaande uit een bartender die gedurende 2 of 3 uur uw gasten voorziet van verschillende cocktails. De bartender werkt vanuit een door ons geleverde mobiele bar. Alle ingrediënten en glaswerk worden uiteraard ook door ons geleverd. Het Cocktails at Home is een all-in arrangement, hierin zitten dus inbegrepen (shaker, bar, glaswerk, ingrediënten en reiskosten tot 50 km vanaf Amsterdam). Bij het Cocktails at Home pakket kunt u 4 cocktails selecteren uit het volgende menu:

Basil Smash, Bramble, Caipirinha, Dark & Stormy, Mojito, Moscow Mule, Sea Breeze & White Russian.

NEEM NU CONTACT OP
WORKSHOP

Leer in twee uur de ins en outs van het cocktailshaken. Onder leiding van één van onze trainers leert u alle baruitrusting te hanteren, de verschillende mix technieken, bar-terminologie en natuurlijk ook de geschiedenis van de cocktail. U leert de heerlijkste cocktails shaken en krijgt na de workshop ook alle recepten mee om alles thuis nog eens rustig na te lezen. The Fabulous Shaker Boys heeft een eigen workshoplocatie met sfeervolle bar in hartje Amsterdam en op loopafstand van De Dam en Negen Straatjes.

 

De workshops worden aangeboden vanaf 20 personen.

 

Heeft u een bepaald feestelijk thema in uw hoofd of wilt u een workshop combineren met een diner, boottocht door Amsterdam of iets anders? Alles is mogelijk! Graag doen wij u op basis van uw wensen en (budgettaire) randvoorwaarden een passend voorstel!

NEEM NU CONTACT OP
EVENEMENTEN

The Fabulous Shaker Boys maken niet alleen prachtige cocktails: moeiteloos wordt de organisatie van grote evenementen van begin tot eind verzorgd zodat u slechts met één aanspreekpunt hoeft te werken. Doorlopende communicatie tussen The Fabulous Shaker Boys en onze klanten is van essentieel belang om alles vlekkeloos te laten verlopen.

The Fabulous Shaker Boys houden zich altijd aan een hoge standaard als het gaat om service en professionaliteit bij de organisatie van een evenement en dragen dit uit in het uiteindelijke concept en productie ervan.

NEEM NU CONTACT OP
CATERING

Naast cocktails verzorgen wij bij The Fabulous Shaker Boys ook totaal catering. Zo kunt u al uw dranken, maar ook hapjes en volledige diners door The Fabulous Shaker Boys laten verzorgen.

Op deze manier legt u al uw cateringwensen bij één partij neer, wat tijd en moeite kan schelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

NEEM NU CONTACT OP
Voor het aanvragen van een offerte neemt u hier contact met ons op.