The Fabulous Shaker Boys | Shaker huren
10657
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10657,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.4,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Onze Diensten

The Fabulous Shaker Boys

The Fabulous Shaker Boys is dé partij voor cocktailcatering. In 2002 startten wij, als eerste in Nederland, met het professioneel shaken van cocktails. Wij hebben hierdoor veel ervaring in cocktailcatering en zijn jaarlijks op meer dan 400 evenementen vertegenwoordigd. Zo kunt u bij The Fabulous Shaker Boys terecht voor het shaken op locatie. Wij regelen de bar, het barpersoneel, de ingrediënten en natuurlijk de drank. Dit doen wij voor kleine en grote evenementen. Moeiteloos verzorgen The Fabulous Shaker Boys ook de organisatie van grote evenementen, van begin tot eind zodat u slechts met één aanspreekpunt te maken heeft.

 

Ook voor workshops bent u bij The Fabulous Shaker Boys aan het goede adres. In twee uur leert u de ins en outs van het cocktail shaken van een professionele cocktailshaker. Onder leiding van één van onze ervaren trainers leert u alle mixtechnieken en bar-terminologie. Naast het maken van cocktails en het geven van cocktailworkshops op elke gewenste locatie, kunnen The Fabulous Shaker Boys ook een chique diner in combinatie met een cocktailworkshop verzorgen op een aantal toplocaties in Amsterdam.

COCKTAIL SHAKERS OP LOCATIE

The Fabulous Shaker Boys zijn constant bezig om hun passie en professionele kennis te gebruiken om unieke cocktailervaringen op welke locatie dan ook te creëren. Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. The Fabulous Shaker Boys bieden totaalpakketten aan voor onze service, inclusief bar, glaswerk, professionele en representatieve bartenders en de beste ingrediënten en dranken.

 

Door onze persoonlijke inzet, service en gedegen voorbereiding van elk evenement waar wij deel van uitmaken, kunt u met The Fabulous Shaker Boys altijd rekenen op een succesvol evenement.

NEEM NU CONTACT OP
WORKSHOP EN DINER

Naast het maken van cocktails en het geven van cocktailworkshops op elk gewenste locatie, kunnen The Fabulous Shaker Boys ook een chique diner in combinatie met een cocktailworkshop verzorgen op een aantal toplocaties in Amsterdam.

 

The Fabulous Shaker Boys onderhouden goede contacten met toplocaties in Amsterdam. Met groepen variërend van 20 tot 100 personen kunt u genieten van het cocktailworkshop/diner-arrangement op de locatie die u het meest geschikt acht. Bij binnenkomst wordt u begroet met een welkomstcocktail om zo in de daaropvolgende twee uur een goed idee te krijgen van het leven als echte cocktailshaker. In deze twee uur heeft u toegang tot alle basisinformatie om een cocktail te maken en wordt u ondergedompeld in de cocktailcultuur. Vervolgens kunt u samen met uw gezelschap in een ontspannen sfeer genieten van een voortreffelijk diner naar keuze, variërend van drie- tot vijf gangen.

NEEM NU CONTACT OP
THUIS SHAKEN

Er is niets leuker dan uw gasten tijdens een verjaardag, feestje of borrel te trakteren op een heerlijke cocktail. The Fabulous Shaker Boys bieden u daarom de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs een full service bar te huren! Cocktails at Home is een vast pakket, bestaande uit een bartender die gedurende 2 of 3 uur uw gasten voorziet van verschillende cocktails. De bartender werkt vanuit een door ons geleverde mobiele bar. Alle ingrediënten en glaswerk worden uiteraard ook door ons geleverd. Het Cocktails at Home is een all-in arrangement. Hierin zijn dus inbegrepen: shaker, bar, glaswerk, ingrediënten en reiskosten tot 50 km vanaf Amsterdam. Bij het Cocktails at Home pakket kunt u 4 cocktails selecteren uit het volgende menu:

Basil Smash, Bramble, Caipirinha, Dark & Stormy, Mojito, Moscow Mule, Sea Breeze en White Russian.

NEEM NU CONTACT OP
WORKSHOP

Leer in twee uur de ins en outs van het cocktail shaken. Onder leiding van één van onze trainers leert u alle baruitrusting te hanteren, maakt u kennis met de verschillende mixtechnieken en bar-terminologie en natuurlijk vertellen we u over de geschiedenis van de cocktail. U leert de heerlijkste cocktails shaken en u krijgt na de workshop ook alle recepten mee om thuis alles nog eens rustig na te lezen. The Fabulous Shaker Boys hebben een eigen workshoplocatie met sfeervolle bar in hartje Amsterdam, op loopafstand van De Dam en de Negen Straatjes.

 

De workshops worden aangeboden vanaf 20 personen.

 

Heeft u een bepaald feestelijk thema in uw hoofd? Of wilt u een workshop combineren met een diner, boottocht door Amsterdam of iets anders? Alles is mogelijk! Graag doen wij u op basis van uw wensen en randvoorwaarden een passend voorstel!

NEEM NU CONTACT OP
EVENEMENTEN

The Fabulous Shaker Boys maken niet alleen prachtige cocktails: moeiteloos nemen wij de organisatie van grote evenementen van begin tot eind op ons, zodat u slechts met één aanspreekpunt te maken heeft. Doorlopende communicatie tussen The Fabulous Shaker Boys en onze klanten is van essentieel belang om alles vlekkeloos te laten verlopen.

The Fabulous Shaker Boys houden zich altijd aan een hoge standaard als het gaat om service en professionaliteit bij de organisatie van een evenement en dragen dit uit in het uiteindelijke concept en de productie ervan.

NEEM NU CONTACT OP
CATERING

Naast cocktails verzorgen wij The Fabulous Shaker Boys ook totaalcatering. Zo kunt u het leveren en uitschenken van al al uw dranken, maar ook het maken en uitserveren van hapjes en/of volledige diners overlaten aan The Fabulous Shaker Boys laten verzorgen.

Op deze manier legt u al uw cateringwensen bij één partij neer, wat tijd en moeite kan schelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM NU CONTACT OP

Voor het aanvragen van een offerte neemt u hier contact met ons op

THE FRIENDS

Our fabulous partners