The Fabulous Shaker Boys | Over TFSB
10179
page-template-default,page,page-id-10179,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.4,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Over Ons

The Fabulous Shaker Boys

The Fabulous Shaker Boys is de partij voor cocktailcatering en is in 2002 als eerste in Nederland gestart met het professioneel shaken van cocktails. En zijn nu jaarlijks op ruim 400 evenementen te vinden. Professionaliteit, kwaliteit, etiquette, service en heel veel passie, dat is waar The Fabulous Shaker Boys voor staat!

 

Vanuit stijlvolle design bars zal ons team van in-house opgeleide en representatieve bartenders uw gasten verwennen met de mooiste en heerlijkste cocktails. Van beroemde klassieke cocktails tot de nieuwste trends uit de ‘vloeibare keuken’ op locatie bij vele evenementen, maar dit is ook mogelijk gewoon bij u thuis of tijdens een inspirerende workshops.

Onze Diensten

Over The Fabulous Shaker Boys
Shakers op locatie

The Fabulous Shaker Boys bieden totaalpakketten aan voor hun service inclusief bar en glaswerk, professionele en representatieve bartenders en de beste ingrediënten en dranken.

Workshop & Diner

Naast het maken van cocktails en het geven van cocktailworkshops op elk gewenste locatie, kunnen The Fabulous Shaker Boys ook een chique diner in combinatie met een cocktailworkshop voor u verzorgen.

Thuis Shaken

Er is niets leuker dan tijdens een verjaardag, feestje of borrel uw gasten te trakteren op een heerlijke cocktail daarom bieden wij u de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs een full service bar te huren!

Workshops

Leer in twee uur de ins en outs van het cocktailshaken. Onder leiding van één van onze ervaren trainers leert u samen met uw gezelschap de heerlijkste cocktails shaken in een sfeervolle bar in hartje Amsterdam.

Over-TFSB-750x501pix-(evenementen)
Evenementen

The Fabulous Shaker Boys maken niet alleen prachtige cocktails: moeiteloos wordt de organisatie van grote evenementen van begin tot eind verzorgd zodat u slechts met één aanspreekpunt hoeft te werken.

Catering

Naast cocktails verzorgen wij bij The Fabulous Shaker Boys ook totaal catering. Zo kunt u al uw dranken, maar ook hapjes en volledige diners door The Fabulous Shaker Boys laten verzorgen.

Ons Team

Our Fabulous Boys & Girls
Sung Park
Sam Vernooys
Roy Meijer
Jan Dirk Huijser van Reenen
Vincent van den Brink
Mitchell Janssen
Daisy Jagerman
Vincent Nouws
Boaz de Korte
Voor het aanvragen van een offerte neemt u hier contact met ons op.