The Fabulous Shaker Boys | Over TFSB
10179
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10179,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.4,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Over Ons

The Fabulous Shaker Boys

Cocktailcatering van het hoogste niveau. Met dat doel in gedachten startten The Fabulous Shaker Boys in 2002 (als eerste in Nederland) met het professioneel shaken van cocktails. En inmiddels vind je ons jaarlijks op meer dan 400 uiteenlopende evenementen over de hele wereld.
Ons glas is altijd tot de rand toe gevuld met professionaliteit, kwaliteit, etiquette, service en een ongegeneerde dosis passie! Daarom, The Fabulous Shaker Boys. Aangenaam.

 

Vanuit stijlvolle designbars zal ons team van in-house opgeleide en representatieve bartenders uw gasten verwennen met de mooiste en heerlijkste cocktails. Van beroemde klassieke cocktails tot de nieuwste trends uit de ‘vloeibare keuken’, op locatie bij vele evenementen. Uiteraard is dit alles ook mogelijk bij u thuis of tijdens een inspirerende workshop.

Onze Diensten

Over The Fabulous Shaker Boys
Shakers op locatie

The Fabulous Shaker Boys bieden totaalpakketten aan voor hun service inclusief bar en glaswerk, professionele en representatieve bartenders en de beste ingrediënten en dranken.

Workshop & Diner

Naast het maken van cocktails en het geven van cocktailworkshops op elk gewenste locatie, kunnen The Fabulous Shaker Boys ook een chique diner in combinatie met een cocktailworkshop voor u verzorgen.

Thuis Shaken

Er is niets leuker dan tijdens een verjaardag, feestje of borrel uw gasten te trakteren op een heerlijke cocktail. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs een full service bar te huren!

Workshops

Leer in twee uur de ins en outs van het cocktail shaken. Onder leiding van één van onze ervaren trainers leert u samen met uw gezelschap de heerlijkste cocktails maken.

Over-TFSB-750x501pix-(evenementen)
Evenementen

The Fabulous Shaker Boys maken niet alleen prachtige cocktails: moeiteloos verzorgen wij ook de organisatie van grote evenementen van begin tot eind, zodat u slechts met één aanspreekpunt te maken heeft.

Catering

Naast cocktails verzorgen The Fabulous Shaker Boys ook totaal catering. Zo kunt u al uw dranken, maar ook hapjes en volledige diners door The Fabulous Shaker Boys laten verzorgen.

Ons Team

Our Fabulous Boys & Girls
Sung Park
Sam Vernooys
Roy Meijer
Jan Dirk Huijser van Reenen
Vincent van den Brink
Mitchell Janssen
Daisy Jagerman
Vincent Nouws
Boaz de Korte

Voor het aanvragen van een offerte neemt u hier contact met ons op

THE FRIENDS

Our fabulous partners