The Fabulous Shaker Boys | Nieuwjaarsborrel organiseren
11148
page-template-default,page,page-id-11148,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.4,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Nieuwjaarsborrel organiseren?

Begin uw jaar feestelijk met The Fabulous Shaker Boys Cocktail Reception

The Fabulous Shaker Boys is ruim 14 jaar actief in de catering branche en heeft veel ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten en partijen. Laat u verassen door ons mooie assortiment aan nieuw jaarscocktails, mooie wijnen en speciale hapjes. Laat u volledig ontzorgen in het nieuwe jaar en vraag vandaag nog een offerte op voor uw evenement(en).

Wij kijken uit naar uw reactie en hopelijk ontmoeten we elkaar in januari.

Shakers op locatie

Onze Fabulous Shaker Boys zijn constant bezig om hun passie en professionele kennis te gebruiken om unieke cocktailervaringen te creëren, op welke locatie dan ook. Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. We bieden totaalpakketten aan voor onze service, inclusief bar, glaswerk, de beste ingrediënten en dranken en natuurlijk professionele en representatieve bartenders.

Bar Catering

The Fabulous Shaker Boys kunnen naast de cocktailbar de volledige bar verzorgen voor uw evenement. Wij hebben alles in huis; van barren, glaswerk en ingrediënten tot barpersoneel en pantry medewerkers om u alle zorg voor de bar uit handen te nemen. Naast de operationele taken op de avond zelf kunnen wij ook uw evenement verder ondersteunen met het decor, de inrichting, de inkoop en op en afbouw.

“ANYONE CAN BE COOL BUT FABULOUS TAKES PRACTICE”

Voor het aanvragen van een offerte neemt u hier contact met ons op.