The Fabulous Shaker Boys | Consultancy
10672
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10672,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.4,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

CONSULTANCY

The Fabulous Shaker Boys

The Fabulous Shaker Boys is dé partij voor cocktailcatering. In 2002 startten wij, als eerste in Nederland, met het professioneel shaken van cocktails. Wij hebben hierdoor veel ervaring in cocktailcatering en zijn jaarlijks op meer dan 400 evenementen vertegenwoordigd. Zo kunt u bij The Fabulous Shaker Boys terecht voor het shaken op locatie. Wij regelen de bar, het barpersoneel, de ingrediënten en natuurlijk de drank. Dit doen wij voor kleine en grote evenementen. Moeiteloos verzorgen The Fabulous Shaker Boys ook de organisatie van grote evenementen, van begin tot eind zodat u slechts met één aanspreekpunt te maken heeft.

PERSONEELSTRAINING

Het succes van elke bar ligt bij het personeel. De grote variatie aan trainingsprogramma’s van The Fabulous Shaker Boys zorgt ervoor dat bartenders van elk niveau aansluiting kunnen vinden. Beginnerstrainingen behandelen bijvoorbeeld de basisprincipes van het cocktail shaken. Het begroeten en behandelen van de gasten, hygiëne, efficiëntie en effectiviteit, de historie van cocktails, drankenkennis en de juiste manier van serveren vallen onder deze basiskennis. Iedere bartender kan het bereiden van cocktails leren. Wij raden echter wel aan om te beginnen met basiskennis voordat er cocktails worden gemaakt. Deze basiskennis is essentieel voor het goed bereiden van cocktails. De trainingsprogramma’s van The Fabulous Shaker Boys zijn opgebouwd in modules, ontworpen om bartenders de vele aspecten van het vak onder de knie te laten krijgen.

 

Kleine trainingsgroepen, kwalitatief goede ingrediënten, interactie, praktijkoefening en rollenspellen werken in onze ervaring het best. Handleidingen worden verstrekt met basisinformatie, recepten en wellicht extra informatie als de bartenders of de cliënt hier behoefte aan hebben.

 

Wij bieden onder andere de volgende trainingen aan:

  • Basis-bartraining
  • Expert-bartraining
  • Basis-cocktailtraining
  • Expert-cocktailtraining
  • Mixology-training
  • Koffietraining
  • Servicetraining
  • Rollenspel
  • Snelheid en efficiëntie
  • Opfriscursus
ONDERSTEUNING EN EVALUATIE OP LOCATIE

Tijdens en na de opening van een nieuwe bar of na trainingssessies staan The Fabulous Shaker Boys altijd voor u klaar om uw bartenders op locatie te ondersteunen, adviseren en te evalueren hoe het gaat.

 

Het verloop in de horeca kan groot zijn, daarom kunnen wij waar nodig bijsturen of extra trainen. Continuïteit in kwaliteit is de sleutel tot het succes van uw bar. Het is daarom zeer belangrijk om regelmatig te evalueren en een vinger aan de pols te houden. Na een training krijgen deelnemers een handleiding mee van de training. Uit ervaring weten wij dat veel trainees het makkelijk vinden een naslagwerk te hebben om dingen te kunnen terugkijken. De handleidingen zijn door The Fabulous Shaker Boys voorzien van duidelijke informatie, toegespitst op de gevolgde trainingssessie. Het is tevens mogelijk om een algemene barmanual te laten ontwikkelen voor toekomstige bartenders.

BAR DESIGN

The Fabulous Shaker Boys streven ernaar dat elke horecaondernemer of bareigenaar zich bewust wordt van het feit dat het succes van een zaak voor een groot deel afhankelijk is van de bartender achter de bar. Het is van groot belang dat de bartender een functioneel ontworpen bar tot zijn of haar beschikking heeft en dat de ruimte juist is ingedeeld, zodat de bartender efficiënt, snel en plezierig kan werken. Dit plezier wordt vrijwel altijd herkend door de gasten.

 

Onze barconsultants dragen jarenlange ervaring met zich mee als het gaat om functionaliteit en efficiëntie, waarmee ze elke bareigenaar kunnen ondersteunen in de ontwikkeling van de ultieme bar. We onderhouden nauwe relaties met verscheidene nationale en internationale bars en leveranciers van barmateriaal, waardoor de hoogste kwaliteit gewaarborgd is.

DRANK- EN COCKTAILMENU

Het concept van een bar of restaurant moet volgens The Fabulous Shaker Boys terug te vinden zijn in haar drank- en cocktailmenu. Het juiste assortiment aan drank en cocktails complementeert en benadrukt het concept en de sfeer van de zaak. Bij een stijlvolle hotelbar hoort bijvoorbeeld geen Sex on the Beach op de kaart, maar eerder een goede Martini. Bij een gezellig strandpaviljoen is dit waarschijnlijk precies andersom.

 

The Fabulous Shaker Boys hebben de kennis en ervaring om een drank- en cocktailmenu te ontwerpen dat past bij de uitstraling van uw bar, van klassiek tot modern, van eenvoudig tot extravagant. Tevens kunnen The Fabulous Shaker Boys speciaal voor u gemaakte cocktails ontwikkelen. Zogenaamde ‘signature cocktails’ waarvan alleen u het recept heeft en die bijvoorbeeld de naam van uw zaak dragen of de kleur van uw bedrijfslogo hebben.

Voor het aanvragen van een offerte neemt u hier contact met ons op

THE FRIENDS

Our fabulous partners