The Fabulous Shaker Boys | Kerstborrel
11323
page-template-default,page,page-id-11323,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.4,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Kerst- of nieuwjaarsborrel organiseren?

Maak de feestdagen echt bijzonder met The Fabulous Shaker Boys Cocktail Reception

The Fabulous Shaker Boys is al ruim 15 jaar actief in de catering branche en heeft veel ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten en partijen. We beschikken over een mooi assortiment aan feestelijke cocktails, heerlijke wijnen en speciale hapjes. Laat u volledig ontzorgen tijdens de feestdagen en vraag vandaag nog een offerte op voor uw evenement(en).

Wij kijken uit naar uw reactie en hopelijk ontmoeten we elkaar deze feestdagen.

Shakers op locatie

Onze Fabulous Shaker Boys zijn constant bezig om hun passie en professionele kennis te gebruiken om unieke cocktailervaringen te creëren, op welke locatie dan ook. Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. We bieden totaalpakketten aan voor onze service, inclusief bar, glaswerk, de beste ingrediënten en dranken en natuurlijk professionele en representatieve bartenders.

Bar Catering

The Fabulous Shaker Boys kunnen naast de cocktailbar de volledige bar verzorgen voor uw evenement. Wij hebben alles in huis; van barren, glaswerk en ingrediënten tot barpersoneel en pantry medewerkers om u alle zorg voor de bar uit handen te nemen. Naast de operationele taken op de avond zelf kunnen wij ook uw evenement verder ondersteunen met het decor, de inrichting, de inkoop en op en afbouw.

Voor het aanvragen van een offerte neemt u hier contact met ons op.